Hirdetések
Főoldal
Templomi programok
Szentségek kiszolgáltatása
Ünnepeink
Hitoktatás, katekézis
Hivatalos ügyintézés
Katekumenátus
Betegellátás
Plébániánk hívei
Történelmi visszatekintés
Karitász csoport
Anyagi ügyek
Képek: a templomban
Külső képek

Hirdetések

Évközi 19. vasárnap

2022. augusztus 7.

A keddi, a csütörtöki és a pénteki napokon kivételesen nem lesznek szentmisék a templomunkban.

Püspök úr a jubiláns házaspárok szentmiséjét szept. 3-án, szombaton 10.00 órakor tartja a Püspökvár kertjében. Várja azokat, akik 5-10-15-20… évvel ezelőtt kötöttek szentségi házasságot. A jelentkezéshez szükség van a kettejük nevére, továbbá a szentségi házasságkötésük helyére és idejére. A részvételi szándék jelzésére még a mai napon a szentmisék után a sekrestyében van lehetőség.

Szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik a múlt vasárnapi szeretetvendégség megszervezésében és megrendezésében lelkesen részt vállaltak. Köszönet a saját készítésű finom süteményekért is. Isten, akinek a figyelme a legkisebb jótettre is kiterjed, áldja meg őket sokszorosan mindazért, amit a közösségünk erősítéséért tettek!

Püspök úr aug. 2-val megbízott a győr-bácsai plébánia ideiglenes ellátásával is, mert Dr. Egresits Ferenc plébános úr egészségügyi okok miatt átmenetileg nem tudja teljes mértékben ellátni a feladatát. Az egyre súlyosbodó paphiány miatt sajnos a mi plébániánk híveitől is áldozatot kíván ennek a helyzetnek a megoldása. Ennek értelmében a jövő vasárnaptól kezdve bizonytalan ideig, feltehetően hónapokig vasárnaponként 10 órakor nem tudunk szentmisét tartani. Megkérjük a kedves testvéreket, hogy vagy a szombat este 6 órai, vagy a vasárnap reggel 8 órai, ill. este 6 órai szentmisén kapcsolódjanak bele a liturgiába. A szentmise rendje hétköznapokon úgy fog változni, hogy péntekenként este nem tartunk szentmisét a mi templomunkban. A kedves testvérek megértését előre is köszönjük.


A honlap az (em) ecclesia segítségével készült.
© (em), 2007-2008.   -   emecclesia.hu