Hirdetések
Főoldal
Templomi programok
Szentségek kiszolgáltatása
Ünnepeink
Hitoktatás, katekézis
Hivatalos ügyintézés
Katekumenátus
Betegellátás
Plébániánk hívei
Történelmi visszatekintés
Karitász csoport
Anyagi ügyek
Képek: a templomban
Külső képek

Hirdetések

Évközi 25. vasárnap

2021. szeptember 19.

A tanévkezdő szentmise, a Veni Sancte ma este 6-kor kezdődik. Szeretettel várjuk a hitoktatásra járó gyermekeket a szüleikkel együtt.

A tanév folyamán a vasárnap este 6 órakor kezdődő szentmisék diákmisék lesznek, amiken a tanítás a gyermekek nyelvén szól. Várom az 1. osztálytól az 5. osztályig a hitoktatásra és a szentségekhez is járulni akaró gyermekeket és a szüleiket. A felsősök közül pedig azokat, akik ezeken a szentmiséken jól érzik magukat. Erre várom az óvodás gyermekkel érkező szülőket is. A diákmise mellett szabadon választhatók a szombat este 6 órakor és a vasárnap délelőtt 8 és 10 órakor kezdődő szentmisék is.

Szept. 20-án, hétfőn este 7-kor folytatjuk a felnőtteknek szóló, december közepén abbamaradt bibliaórákat. Ide a templomba várjuk szeretettel mindazokat, akik rá akarnak csodálkozni az Isten szavaira. Akik érzik, hogy ezek felemelik az elesettet, bátorítják a félénket és utat mutatnak a bizonytalannak. Akik az eddigi ismereteiket bővíteni és mélyíteni akarják. A tanév során hetente tartjuk a bibliaórákat. Szeretettel várjuk mindazokat, akik eddig is érdeklődtek és azokat is, akik csak most gondoltak erre a lehetőségre.

Az iskolai hitoktatásra járó gyermekek szülei számára hétfőhöz egy hétre, szept. 27-én du. 5 órakor szülői értekezletet tartunk. Mind az alsósok, mind a felsősök szüleit szeretettel várjuk ide a templomba.


A honlap az (em) ecclesia segítségével készült.
© (em), 2007-2008.   -   emecclesia.hu